Inžinier kvality
Informácie o pracovnom mieste
- Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Zabezpečuje funkčnosť systému kvality a zdravotnej nezávadnosti potravín
( múčnej a gastro výroby)
- Aktualizovanie a príprava dokumentov HACCP v súlade s platnou legislatívou
- Zabezpečenie základných podmienok v oblasti veterinárnej a hygienickej vo výrobných a skladových prevádzkach
- Kontrola v rámci vstupných, medzioperačných a výstupných skúšok podľa platných špecifikácií a postupov
- Kontrola dodržiavania výrobnej a hygienickej praxe vrátane sanitačných postupov
- Vypracovanie, kontrola a zodpovednosť za textovú časť obalových materiálov na výrobky
- Vykonávanie kontroly funkčnosti metrologických zariadení (váhy, teplomery), ich evidencie a pravidelné kalibrovanie
- Denná kontrola zamestnancov vo výrobe, kontrola teplôt, sanitácie
- Odoberanie vzoriek, sterov na týždennej báze
- Starostlivosť o pracovné odevy a obuv, preberanie a ich evidencia
- Navrhovanie opatrení v prípade nezhody zásadného charakteru týkajúceho sa nekvality všetkého druhu
- Navrhovanie a schvaľovanie nápravných opatrení súvisiace s kvalitou výrobkov, výroby, internými a externými auditmi
- Metodicky riadiť a koordinovať zavádzanie a udržiavanie systému riadenia kvality za účelom certifikácie systému a opakovaných certifikácií, riadiť kvalitu vo všetkých etapách výrobku
- Komunikácia a sprevádzanie externých audítorov a veterinárnych inšpektorov. Preverovať odstránenie auditom zistených nezhôd v oblasti kvality
- Spolupráca s obchodným úsekom
- Zamestnanecké výhody, benefity
- práca v silnej a stabilnej spoločnosti, v jednej z najväčších firiem v regióne
- možnosť pracovať na svojom osobnom a profesijnom raste a rozvoji
- technické a personálne zázemie
- stravovanie - obedy zdarma
- motivačná mzda závislá na výkonoch
- výrazné zľavy na potraviny (mäso a výrobky, mrazené múčne výrobky, ryby a pod.),
- teambuildingove aktivity
- Informácie o výberovom konaní
Ďakujeme za zaslanie životopisu. Všetky došlé životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať budeme uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky uvedené v pracovnej ponuke.
Požiadavky na zamestnanca
- Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské vzdelanie II. alebo III. stupňa
- Vzdelanie v odbore
- Potravinárskeho zamerania - Kvalita a hygiena potravín
- Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
- Ostatné znalosti
- Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý - Pozícia je vhodná pre absolventa
- Osobnostné predpoklady a zručnosti
- znalosti zásad HACCP
- odbornosť v odbore potravinárstvo a pracovitosť
- prax v odbore povinná
- vodičský preukaz sk. B
- počet rokov praxe aspoň 3 roky
- čestnosť, flexibilita, nadšenie, samostatnosť
- inovatívne myslenie a dynamická osobnosť
- organizačné a komunikačné schopnosti
- manažérske zručnosti
- anglický jazyk
- počet rokov praxe: 3