Inžinier kvality

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- Zabezpečuje funkčnosť systému kvality a zdravotnej nezávadnosti potravín

( múčnej a gastro výroby)

- Aktualizovanie a príprava dokumentov HACCP v súlade s platnou legislatívou

- Zabezpečenie základných podmienok v oblasti veterinárnej a hygienickej vo výrobných a skladových prevádzkach

- Kontrola v rámci vstupných, medzioperačných a výstupných skúšok podľa platných špecifikácií a postupov

- Kontrola dodržiavania výrobnej a hygienickej praxe vrátane sanitačných postupov

- Vypracovanie, kontrola a zodpovednosť za textovú časť obalových materiálov na výrobky

- Vykonávanie kontroly funkčnosti metrologických zariadení (váhy, teplomery), ich evidencie a pravidelné kalibrovanie

- Denná kontrola zamestnancov vo výrobe, kontrola teplôt, sanitácie

- Odoberanie vzoriek, sterov na týždennej báze

- Starostlivosť o pracovné odevy a obuv, preberanie a ich evidencia

- Navrhovanie opatrení v prípade nezhody zásadného charakteru týkajúceho sa nekvality všetkého druhu

- Navrhovanie a schvaľovanie nápravných opatrení súvisiace s kvalitou výrobkov, výroby, internými a externými auditmi

- Metodicky riadiť a koordinovať zavádzanie a udržiavanie systému riadenia kvality za účelom certifikácie systému a opakovaných certifikácií, riadiť kvalitu vo všetkých etapách výrobku

- Komunikácia a sprevádzanie externých audítorov a veterinárnych inšpektorov. Preverovať odstránenie auditom zistených nezhôd v oblasti kvality

- Spolupráca s obchodným úsekom

Zamestnanecké výhody, benefity

- práca v silnej a stabilnej spoločnosti, v jednej z najväčších firiem v regióne

- možnosť pracovať na svojom osobnom a profesijnom raste a rozvoji

- technické a personálne zázemie

- stravovanie - obedy zdarma

- motivačná mzda závislá na výkonoch

- výrazné zľavy na potraviny (mäso a výrobky, mrazené múčne výrobky, ryby a pod.),

- teambuildingove aktivity

Informácie o výberovom konaní

Ďakujeme za zaslanie životopisu. Všetky došlé životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať budeme uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky uvedené v pracovnej ponuke.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

vysokoškolské vzdelanie II. alebo III. stupňa

Vzdelanie v odbore
Potravinárskeho zamerania - Kvalita a hygiena potravín
Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Pozícia je vhodná pre absolventa
Osobnostné predpoklady a zručnosti

- znalosti zásad HACCP

- odbornosť v odbore potravinárstvo a pracovitosť

- prax v odbore povinná

- vodičský preukaz sk. B

- počet rokov praxe aspoň 3 roky

- čestnosť, flexibilita, nadšenie, samostatnosť

- inovatívne myslenie a dynamická osobnosť

- organizačné a komunikačné schopnosti

- manažérske zručnosti

- anglický jazyk

- počet rokov praxe: 3