Vedúci mäsovej výroby

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- Riadenie a organizácia procesov výroby mäsových výrobkov a polotovarov
- Organizácia práce, vedenie a motivácia personálu (riadenie majstrov, prideľovanie
pracovných úloh výkonným zamestnancom, odborné vedenie, odmeňovanie)
- Kontrola kvality procesov, surovín a výrobkov, vrátane chutí, vôní a farieb výrobkov (k
dispozícii je manažér kvality a HCCP referent)
- Ekonomické riadenie a optimalizácia (dodržiavanie spotreby surovín, energie a práce,
zvyšovanie efektivity a pod., k dispozícii je kalkulant a ekonóm výroby)
- Spolupráca na cenotvorbe a kalkuláciách, tvorbe noriem a výrobných postupov
- Riadenie zásob surovín a výrobkov
- Zodpovednosť za plnenie plánu množstva a kvality výroby
- Spolupracovanie s inými oddeleniami (obchod, marketing, ekonomika)
- Tvorba a zodpovednosť za dodržiavanie firemných stratégií a tvorba sociálnych hodnôt

Zamestnanecké výhody, benefity

- práca v silnej a stabilnej spoločnosti, v jednej z najväčších firiem v regióne,
- technické a personálne zázemie,
- teplý nápoj k dispozícii počas celého dňa zdarma,
- stravovanie zdarma,
- motivačná mzda závislá na výkonoch,
- doplnkové dôchodkové sporenie, podľa interných stanov spoločnosti

- predaj potravín pre zamestnancov za zvýhodnené ceny (mäso a výrobky, mrazené múčne výrobky, ryby a pod.).

Informácie o výberovom konaní

Všetky došlé žiadosti a životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať budeme uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky uvedené v inzercii, resp. ukončili VŠ vzdelanie v odbore.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore
technické, manažérske, potravinárske
Vodičský preukaz
sk. B
Prax na pozícii/v oblasti
5
Ostatné znalosti

Microsoft Word, Excel, Outlook, Internet - Mierne pokročilý

 

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- skúsenosti s organizáciou a vedením tímu a výrobe min. 3 roky
- schopnosť komunikovať, organizovať, viesť a motivovať tím výrobných operátorov
- zodpovednosť a spoľahlivosť,
- schopnosť tímovej spolupráce